top of page
  • _

Huvudvärk

2016-02-22


Huvudvärk har många olika orsaker. Om du har återkommande huvudvärk har du troligen en subluxation/låsning med lokal nervstretch som gör att det som orsakar huvudvärken inte kan läka. Ett nervsystem utan lokal stretch kan koordinera nervimpulserna ut i kroppen och se till att vävnaderna i kroppen är i bra trim. Med ett avslappnat nervsystem kan du läka lättare från vilken orsak till huvudvärk som helst. Beroende på var nervsystemet är stretchat kan det vara lättare eller svårare att hjälpa. T ex. Om man ser en subluxation i övre nacken som kan vara del orsak till huvudvärken/migrän är det lättare. 


 


Med entrainmenten/lätt justering släpper vi på subluxationen så du kan läka. Beroende på hur länge du haft problemet går det snabbare eller långsammare att bli bra. Om man vill ha mer än bara mindre ont. Är det bra att jobba mer långsiktigt. Detta för att det tar tid att bryta den snedhet du har som är delaktig i din hälsa. Samtidigt när du bryter denna blir du väldigt tacksam att du gjorde det. Då du kommer uppskatta ditt liv, intressen etcetera, på en helt annan nivå än du tror är möjligt. 


 


Kom till Ola Steinbach DC, Leg. Kiropraktor på iBalans Kiropraktik i Varberg för att se vad du kan göra för att må bättre. Ring 0340-166 40 eller boka på hemsidan. 


 
 

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Kommentare


bottom of page