top of page
  • _

Vad är bra hälsa?

2016-03-22


Hälsa betyder olika saker för oss. För många betyder det att inte ha symtom. WHOs definition av hälsa är "ett tillstånd av fullständig fysiskt, mentalt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom eller funktionsnedsättning". Detta betyder att hälsa är mer än inte vara sjuk. Vad krävs för att vara i ett tillstånd av fullständig fysiskt, mentalt och socialt välbefinnande. Att ha en kropp och knopp i god trim är ett krav. Vi består alla av energier. Det är olika frekvenser som gör olika delarna av kroppen. När vi har bästa hälsan utstrålar vi energi av frid. Då vill andra vara nära dig och du mår bra. Energierna bygger upp dem olika cellerna som bygger upp dem olika organen. När något blir för mycket för kroppen, fysiskt, mentalt eller kemiskt måste kroppen skydda sig då låser sig ryggraden. Om nervsystemet blir stretchat lokalt vad vi kallar en subluxation kommer inte cellerna i kroppen ha samma goda kontakt med hjärnan. Du kan må bra ändå men du har inte full hälsa.
 Efter som många ser hälsa som att inte har ont märker dem inte att kroppen fungerar sämre än den kan. I alla fall inte förrän dem får ont eller blir sjuka. Detta gör att många tycker att dem blir lätt dåliga. Om du däremot ser till att energierna flödar fritt i hela kroppen. Att nervsystemet har bra flöde från och till alla celler kan du läka bättre vad som än har skett. Givetvis skiljer det sig om det är en allvarligare sjukdom men även där kan man må bra av att ha ett nervsystem som är fritt från subluxationer så att alla cellerna i kroppen kan prata fritt med hjärnan. 


 Kontakta Ola Steinbach DC, Leg Kiropraktor Tel 0340-166 40 eller boka på nätet.

  

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comentarios


bottom of page