top of page
  • _

Vad är viktigt efter ditt Kiropraktor besök!

2016-03-02


Att gå och kolla sin ryggrad för subluxationer hos Kiropraktorn är bra. När man är rörligare i ryggraden mår man bättre och kroppen fungerar bättre. Nerverna går inte bara till musklerna utan också till organen. Med ett nervsystem i trim fungerar man optimalt. 


 

När man varit på besök är det viktigt att tänka på några saker för att få ut det mesta av besöket. Efter entrainmenten känner man sig avslappnad och lugn. Det är viktigt att leva så normalt som möjligt samtidigt som man tar det lite lugnare så kroppen hinner jobba mer. Det är inte på alla jobb man kan ta det lugnare. Då är det viktigt att göra små avbrott när det går. Vänta lite med att träna. Massage och andra terapier går bra att jobba med samtidigt men helst inte samma dag. Vi jobbar med att träna upp synkroniseringen i ryggraden. Vi ser vad som händer genom hur din hållning ändras, hur du rör dig och tänker. När man kommer längre i sin plan är man mer tålig för vad som händer. Lägg också märke till vad som händer i kroppen både under entrainmenten och efteråt. När du känner att kroppen rör på sig eller känner kroppen vill röra på sig. Rör då på dig. Detta tränar upp nervsystemet. Om man lyssnar på kroppens signaler kommer man också snabbare fram. Om man känner sig trött, tar man det lugnare, om man behöver röra sig så rör man sig. Det kan kännas emellanåt och det är bra för man måste känna för att det skall läka. Det viktiga är att det känns en kort tid och sedan bättre igen. Man kan känna skillnad hur man andas, hur magen fungerar, hur hjärtat fungerar. När vi tränar upp din ryggrad så att du inte har subluxationer fungerar din kropp mycket bättre. Både kroppsligen, mentalt och själsligen.


                               

 

Om du inte varit inne på ett tag eller känner någon som skulle behöva hjälp kontakta Ola Steinbach DC, Leg Kiropraktor, iBalans Kiropraktik tel 0340-166 40 eller boka på nätet. 

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comments


bottom of page