top of page
  • _

Vad behöver du veta innan du går till en Kiropraktor!

2016-02-04
Börja med att välja en legitimerad kiropraktor. Det finns legitimerade kiropraktorer som är utlandsutbildade med en internationellt godkänd utbildning och dem som är utbildade i Sverige.

Kiropraktorn skall lyssna och förstå vad du vill och hjälpa dig lättare förstå vad som pågår. 


Du skall få en djupgående undersökning av dina muskler, ryggrad och nervsystem för att se om dem jobbar bra tillsammans. Din rygg skall palperas för att se var dina spänningar är och om dina muskler försöker släppa på dem. Det är bra att kolla din kroppsbalans genom att stå på 2 vågar. Om du svajar mer än normalt vet man att ditt nervsystem är ansträngt.
Det är bra om din hållning fotograferas. Då är det lättare för dig att se vad som pågår i kroppen. Det är att föredra när någon sorts instrument används för att undersöka din inre status. Mäta hjärnvågor, hjärtrytmsvariabilitet, muskelspänning, svettrespons och andningen. Detta visar hur kroppen hanterar livet. Du borde få dessa fynd relaterade till din läkning.
Du bör få en rapport där ditt resultat är förklarat och du får rekommendationer om hur du skall fortsätta.
Där borde finnas en hemsida som förklarar vad du kan förvänta dig av dina besök på kliniken och andra saker som hjälper dig i din läkning.
 

 

 

Där borde finnas föreläsningar som kan hjälpa dig maximera din inlärning efter som detta är ett livslångt lärande för bättre hälsa. Du borde få val på hur du kan uppnå dina mål. Dessa bör vara kortsiktigt, medel och långsiktigt och dem olika resultaten beror på valet, vilket bör förklaras för dig. Där skall vara en undersökning med jämna mellanrum där dina framsteg mäts och eventuella förändringar till din plan görs.
 

 

 

 

 

Kontakta iBalans Kiropraktik, Ola Steinbach DC(Doctor of Chiropractic), Leg. Kiropraktor. Ring oss på 0340-166 40 eller boka på www.ibalanskiropraktik.se

Gilla oss gärna på facebook tryck på länken ovan

 


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

bottom of page