top of page
  • _

Vi vill hjälpa dig leva som du vill!

2015-06-09

Vi vet alla att det är bra att träna, motionera och äta bra. Ibland är det inte så lätt att göra det man vet är bra.

Med Network Spinal Analysis™ (NSA) får du verktygen att göra det som är bra för dig. När man är stressad är det svårare att göra dem rätta valen.

NSA är ett evidensbaserat analyssystem där man får reda på var man på bästa sätt släpper stressen och dem spänningarna stressen medför. Efter som dem här punkterna är där du är avslappnad räcker det med en lätt justering utmed ryggraden för att du skall andas djupare och slappna av.


Studier visar att NSA fördubblar effekten av en redan hälsosam livsstil. Detta gör att du får mer effekt än bara mindre ont. Ryggraden blir starkare. Du kan lättare träna och må bättre.


För att bättre förstå hur du sparat din stress använder vi Applied Kinesiology™ (AK) muskeltester tillsammans med NSA analysen. Ibland kan man behöva ändra något i livsstilen för att bli så bra som möjligt. Detta testar vi med AK muskeltester. Du kan behöva träna specifikt eller behöva ett kosttillskott. Kosttillskottet du behöver köper du här.

Kontakta oss på iBalans Kiropraktik för en rygg och nervsystem som fungerar optimalt. Vi har telefon 0340-166 40 eller boka från hemsidan www.ibalanskiropraktik.se

 


 

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

bottom of page