top of page
  • _

Att leva bra i nutiden

2017-11-21


Vi läser ständigt om hur samhället har hårdnat. Hur våra barn och äldre har det tuffare. Hårdare krav att få hjälp av samhället. Var har det mänskliga värdet tagit vägen. Vi är alla lika mycket värda. Varför ser man inte till människovärdet nu. En möjlig orsak är att det kostar och ofta tittar man på kortsiktigt vad saker kostar och då försvinner människovärdet i processen.

Ser du ditt eget värde? Det är lätt att själv glömma bort sitt eget värde. Om man ser sitt eget och sina medmänniskors värden kan vi förändra världen. Om vi sprider omtanke gör vi det lättare för andra att göra likadant.

Kiropraktiken och vi här på iBalans Kiropraktik ser människovärdet i förstarum. Vi har alla rätt att må bra. Om man är stressad blir man lättare arg och mår inte lika bra. Man tar inte hand om sig själv eller andra lika bra. Detta är för att när kraften på kroppen och nervsystemet överstiger den kraft som du kan alstra själv får du en subluxation. En subluxation påverkar nervsystemet genom att sträcka och eller trycka. Då är du i ständig stress. Det är lättare att skada sig och svårare att läka. Med Network justeringen frigör vi ditt nervsystem, stänger av stressen och låter kroppen läka. När nervsystemet fungerar bättre är det lättare att ta hand om sig själv och andra. Lättare att visa omsorg för våra medmänniskor.
Kom in till oss för att kolla om ditt nervsystem behöver hjälp att komma igång och läka din kropp. Om någon du känner eller du inte varit hos oss kom in på en kostnadsfri konsultation för att se om vi kan hjälpa dig. Ring 0340 166 40, boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comments


bottom of page