top of page

Vad kunder säger om Network Spinal Analysis

"Jag trodde aldrig att jag skulle slippa spänningarna i rygg och nacke. Men med hjälp att metoden kände/känner jag mig lugnare och starkare".

Nathalie


Det är en stunds avkoppling under bra ledning. Behandlingen är kroppsligt väldigt lätt, nästan lite behaglig, men väldigt verksam. Avstämningsdiskussion och avspänd miljö är extra plus.

Lars


Bättre hållning, starkare självkänsla, fokus på utveckling istället för inveckling.

En handledning i kropps- och självkännedom. Väcka känslor och egenskaper som ”lagt sig i vila” med hjälp av lätt beröring av kropp och själ.

Inger


Jag har sluppit mycket värk, har blivit tryggare i mig själv. Känner att jag har hjälp av att jag lärt mig att andas bättre. Jag tycker andningen är en kraftfull teknik, som jag använder mig av. Det är en lugn och behaglig behandling som siktar mot helheten. Där du får jobba själv med andningsövningar för att det ska bli bra.

Christina


Skonsam. Får använda sin egen kraft i behandlingen. Mindre ont i rygg, axlar och nacke. Tror att jag är en lugnare och gladare person. Sover bättre. Har positivare tankar.

Kvinna


Att så liten beröring kan trigga i gång kroppen så mycket. Jag har blivit rörligare. Haft problem med nästäppa som har blivit mycket bättre. Haft problem med ryggen blivit bättre.

Gunvor


Mindre stressad. Prioriterar mej själv, så att jag mår ”bra”

Gun-Britt


Att min rörlighet har kommit tillbaka och att inte vara osäker i min gång.

Jag vågar göra mer, blivit gladare och vi gör mycket roliga saker, behöver inte hjälp upp om jag ramlar. Att om man har en skada, kan man få hjälp med den, samtidigt kan man få hjälp i både kropp och själ.

Siv


Metoden ser till hela människan. Det är en mycket behaglig behandlingsmetod.

Mindre värk i rygg, nacke och fötter (efter ca 20 års dagliga smärtor). Mer medveten om min kropp och dess signaler (kroppskännedom). Jag har blivit mer medveten om min andning Familjen fått en piggare mamma/sambo

Det är den mest effektiva och behagligaste kiropraktorbehandling jag upplevt.

Yvonne


Lugn och rogivande behandling. Lättare att slappna av.

Peter


Oftare smärtfri, lättare att koppla av, sova och inte så stressad.

Ett sätt att utveckla kommunikationen mellan hjärna och övriga kroppen för att må bättre o bli smärtfri.

Anita


Att det inte gör ont. Att det känns tryggt. Att jag inte vet vad som kommer att hända inom mig under behandlingen, utan att det blir nya upplevelser varje gång. Att jag mår bra efteråt.

Jag börjar få en liten aning om varför jag är den jag är. Jag tror att jag är mer eftertänksam och lugnare. Jag har under året haft styrka att hjälpa närstående i svår sjukdom och sorg.

En mjuk behandling under trygga förhållanden, där du kan tillåta dig att släppa taget och låta det som sker inom dig ske.

Ulla

bottom of page