top of page

Vår vision


På iBalans Kiropraktik hjälper vi människor i Varberg med omnejd med vår kiropraktiska service. Vi hjälper familjer i Varberg med omnejd på bästa sätt genom Network spinal care av högsta kliniska kvalitet. För att hjälpa våra kunder upptäcka sin sanna inre kontakt, förändra deras liv och vakna upp till sin medfödda kapacitet för helhet. Vi använder produkter och service som stämmer överens med våra värden för en hälsosam livsstil. Vi utbildar våra kunder i vikten av en hälsosam ryggrad och nervsystem och vi inspirerar dem att dela med sig av gåvan av högre livskvalitet genom network spinal analysis och en hälsosam ryggrad med andra genom att överträffa deras förväntningar vid varje tillfälle.


Vi ser en värld där varje man, kvinna och barn ser världen genom en hälsosam ryggrad och nervsystem. Vi gillar att vara en av dem bästa kiropraktor klinikerna i Varberg som ger en vital resurs till bättre hälsa genom transformation, välmående och läkning i Varberg med omnejd.

Våra värdegrunder

  • Hälsa kommer från insidan- Du är den sanna resursen till din läkning. Att ta bort motstånd från uttrycket av din inneboende visdom maximerar ditt välmående.

  • Vi värde sätter vår relation med vår omgivning- Du är orsaken till att vi finns. Vi är tacksamma för dig och ser framemot en lång vänskap med dig, din familj och dina vänner.

  • Välmående är en livsstil- Hälsa och välmående är aldrig ett tillfälle, det är en status av kontinuerlig tillväxt och förbättring genom vad du gör, val och medvetande.

  • En hälsosam rygg är lika med ett hälsosamt du- Du lever genom ditt nervsystem. Det är aldrig bara din rygg. Det handlar om ditt liv och vi här på iBalans Kiropraktik gör detta till vår prioritet.

  • Hälsosamma människor tar hälsosamma beslut- Med en hälsosam kropp är det lättare att ta bättre beslut och genomföra hälsosamma val.

  • Skapa en 5 stjärnig kund upplevelse som överträffar förväntningarna- Varje liv är av ovärderligt värde och vi tar aldrig dig för givet. Vi jobbar mot att varje upplevelse med vår klinik skall vara extra ordinär.

  • Behandla alla som din familj- Att vara den enda kiropraktor kliniken i Varberg som jobbar med Network spinal care medför att gemenskapen här på iBalans Kiropraktik bygger på att vår familj tar hand om din familj.
bottom of page