top of page
  • _

Graviditet och Kiropraktik

2015-09-09Vid Olika tillfällen i livet har vi större krav på oss både mentalt och fysiskt. Som när man föds, tonåren, när man studerar och börjar jobba, när man bildar familj etc. För kvinnan är det både en stor belastning mentalt och fysiskt att vara gravid. Beroende på hur bra stöd man upplever och hur redo man är kan man hantera detta lättare eller svårare. I vilket fall så blir kroppen påfrestad av att vara gravid och givetvis själva förlossningen. Att vara gravid och föda barn har kvinnor gjort så länge människor funnits på jorden. Så det en naturlig del av livet. Med dagens kunskaper kan man dock underlätta för kvinnor att vara gravida och göra det säkrare.

Med Network Spinal Analysis™(NSA) och Applied Kinesiologi™(AK) hjälper kroppen att vara gravid och förbereder kvinnan på förlossningen. Vi minskar spänningarna i kroppen som blir av belastningen. Ökar rörligheten i ryggen och bäckenet. Du får mer ork både till att vara gravid och för förlossningen och kroppen blir mer harmonisk.


Efter förlossningen känner man sig oftast glad och sliten. Om man spänt sig och inte kan släppa den spänningen är det bra att få hjälp med det genom NSA och AK. Då kan man lättare njuta av att vara förälder till ett nytt litet barn. Även barnet får jobba hårt under förlossningen så en koll av deras rygg och nervsystem hjälper dom utvecklas till sin bästa förmåga och göra det lättare för dom att hålla sig friska och när dom blir sjuka att dom återhämtar sig snabbare. 


Kom till oss för en bättre graviditet, förlossning och start för mamma och barn.

PS papporna är också välkomna.
 

Kontakta iBalans Kiropraktik för att få hjälp att läka dina problem och för att kunna njuta mer av livet. Ring på 0340-166 40 eller boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comments


bottom of page