top of page
  • _

Jag har ont!

2015-12-01

Att ha ont kan vara väldigt jobbigt. Speciellt om det varar länge. Varför får man ont? Symtom som ont eller att vara sjuk är kroppens sätt att tala om för dig att något inte är bra. Det gör ont när du skadar dig så att du tar det lugnare för att kunna läka. Likadant när man är sjuk. Har man inte lika mycket energi, är det för att använda den energin för att bli frisk.

När något händer fysiskt, psykiskt, kemiskt eller elektromagnetiskt som du har svårt att hantera skyddar kroppen sig genom att subluxera. Eftersom nervsystemet blir påverkat kan du känna symtom så som ont. Om du kan ta bort stressen själv behöver du inte ha kvar subluxationen, då släpper kroppen på den. Om du inte lyckas minska stressen eller inte minska den helt kommer subluxationen vara kvar till kroppen kan hantera det och släppa subluxationen. Om detta händer flera gånger blir det lättare problem, man skadar sig lättare, blir lättare sjuk och gör fel val i livet. Vilket leder till fler subluxationer.
 

Det är viktigt att lära sig så snabbt som möjligt vad som behövs göras när man märker något annorlunda i kroppen. Om man har ont t ex. har jag lyft fel. Att inte lyfta fel igen så att när du är bättre kan fortsätta vara bättre. Ofta är det inte lika lätt att se vad som är felet. Och detta är för att man inte lyssnat tidigare och kroppen behövt skydda sig flera gånger. Vi hjälper dig läka, få mindre ont och ändra på din livsstil så du kan uppnå din fulla potential och släppa på alla subluxeringarna.

Efter som Network Spinal Analysis™, Applied Kinesiology™ och Somato Respiratory Integration™ hjälper dig att bli mer medveten om hur din kropp mår och fungerar blir följden att du ändrar livsstil. För att uppnå din fulla potential och släppa på så många subluxationer som möjligt behöver vi jobba längre tillsammans för att du skall bli starkare i ryggen och medveten om dig själv bättre. 


Kom till iBalans Kiropraktik för att bli medveten om din kropp, läka och fungera till 100 %. Ring oss på 0340-166 40 eller boka på www.ibalanskiropraktik.se 


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comments


bottom of page