top of page
_

Ny Start!

2015-08-12


Nu har många semestrar slutat och snart slutar dem sista. Vardagen infaller med alla möjligheter och måsten. Vi har laddat batterierna och haft det gott nu i sommar. Då är det dags att komma igång att leva hälsosammare och njuta mer av livet.





Kroppen är så fantastisk att du kan göra ganska mycket fel innan du får så ont att något måste göras. Genom Att lyssna på fler signaler från kroppen upptäcker du tidigare när något inte fungerar som det skall. Genom att lyssna bättre på kroppen blir ditt liv mer hälsosamt och du njuter mer av livet.






Med Network Spinal Analysis™ och Applied Kinesiology™ trimmar vi din kropp och hjärna till att fungera bättre. Du blir mer medveten om vad som händer i kroppen. Dina val blir bättre för din hälsa och din familjs hälsa.



Kontakta iBalans Kiropraktik för ett hälsosammare liv. Ring på 0340-166 40 eller boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer...

Comments


bottom of page