top of page
  • _

Tonen du spelar i din kropp

2018-01-10


Nu under julen har det spelats julmusik på radion. En del har spelat julmusik hemma. Affärerna spelar musik för att öka försäljningen. Snabbmatställen har snabb musik så du äter snabbt så dem kan ha någon annan att äta där du satt. Man brukar säga att musik är viktig för oss. Mer för en del. Musik är ännu viktigare för oss än många tror. Din kropp ändrar sin ton när du är stressad. När du stressar ändrar du hållning och då spänner du nervsystemet på ett annat sätt och då är det en annan ton i kroppen. Så om du råkar ut för något som är för mycket för kroppen hamnar du i en ansträngd ton som riskerar att bli långvarig om du inte lyssnar på din kropp. Det som gör den andra tonen är subluxationen där en eller flera kotor inte ligger jämt med kotan ovan och under och stretchar och/eller klämmer nerverna.Den första kiropraktorn pratade redan på slutet av 1800 talet om en ton i nervsystemet. Han var framsynt. Forskare från Nils-Bore institutet i Danmark säger att deras forskning visar att nervsystemet använder ljudvågor och inte ström som är det vedertagna idag. När vi undersöker dig för att se vilken ton du har och effekten denna ton har på din kropp vet vi hur vi skall justera dig för att frigöra nervsystemet att börja läka. Med ett nervsystem i ton fungerar man mycket bättre både kroppsligen och mentalt. Livskvaliteten ökar. Du kan göra mer av det du vill i livet.
Kom till oss på iBalans Kiropraktik i Varberg för att kolla vilken ton ditt nervsystem jobbar i och hur vi kan hjälpa dig må bättre och öka din livskvalitet nu på det nya året. Kontakta oss på 0340-166 40 eller boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se.
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comments


bottom of page