top of page
  • _

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg

Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19

Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellanåt.

 

När du har ont någonstans är det en signal från kroppen att något inte är rätt. Man kan då välja att lyssna på denna signal eller låta bli. Om man låter bli blir signalen starkare tills man inte kan låta bli att lyssna. Det är bättre att lyssna tidigare då slits inte kroppen lika mycket. Tänk på att kroppen läker det mesta själv. Ibland behöver man söka hjälp.


· Det är bra att kontakta en legitimerad kiropraktor: Om du har ryggont, ischias, höft, knä, fot, tår, huvudvärk, migrän, yrsel, nacken, nackspärr, ont i axeln, armen, armbåge, golf och tennisarm, handen, fingrar och stress är det bra att kontakta en legitimerad kiropraktor för att se om dem kan hjälpa dig.


· Man kan även gå till kiropraktor om du vill ha bättre livskvalitet. Träna bättre, trivas och prestera bättre på jobbet, njuta av fritiden. När du är gravid både och har besvär eller om du vill ha en så bra graviditet och förlossning som möjligt.


· När barnen har problem eller för att dem skall må så bra som möjligt. Ett barn visar på annat sätt en vuxna att något inte är bra. Ett barn med mjuk ryggrad mår bättre än ett barn med stel ryggrad.

Du kan kontakta oss på telefon 0340-166 40 eller boka från hemsidan www.ibalanskiropraktik.se

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page