top of page
  • _

Vanor!

2015-12-08


Vi har alla vanor. Det är beteende som vi gör repetitivt och utan att tänka på att vi gör dem. Vanor avlastar vår hjärna så vi kan koncentrera oss på annat. Att köra bil är en vana. Kom ihåg hur det var att köra bil i början så var man tvungen att tänka på allt man skulle göra. Hur du rör dig är också vanor. Att man böjer sig med raka ben och lyfter saker som man alltid gjort. Vilka tankar vi tänker. Man kan vara van vid att tänka negativa tankar eller positiva tankar. Om man haft ont länge är man van att röra sig på ett visst sätt. Då kan det vara svårt att läka för att kroppen omedvetet håller emot efter som ett känt ont ibland känns bättre en inte ont och okänt. Detta är givetvis inget man medvetet väljer. Man kan vinna på att ha ont. Att man vill att andra skall tycka synd om en. Ingen trevlig tanke att det kan vara så men det är möjligt och som sagt omedvetet.
 

Det som elitidrottare gör för att hålla sig i topp är att inte hamna i vanor när det är träning och tävling. Utan att hela tiden pressa sig framåt. Då har dem receptet för framgång. Det är likadant med all framgång i vad det nu kan vara. Att hela tiden jobba framåt. Om man har haft ont länge och det är svårt att bli bättre. Då är det extra viktigt att jobba på nya sätt både med hur man gör, vilka vanor man har. Samtidigt hjälper vi dig också bli mer rörlig och få mindre ont.

Med Network Spinal Analysis™, Applied Kinesiology™ och Somato Respiratory Integration™ hjälper dig att släppa dem subluxeringarna (låsning/stelhet och nervstretch/nervpåverkan) som behövs för att du skall kunna jobba framåt. Efter som du blir mer medveten om din kropp och att du blir mer effektiv i hur kroppen fungerar blir det lättare att jobba framåt. Man ser mer möjligheter och tänker mer hälsosamt. 


 

Kom till iBalans Kiropraktik för att börja prestera bättre och känna dig i toppform. Ring oss på 0340-166 40 eller boka på www.ibalanskiropraktik.se 


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

Comments


bottom of page