top of page
  • _

Varför har jag ont ryggen?

2015-08-20
Vi kan leva som vi vill för det mesta. Ibland säger kroppen till att man gjort för mycket. Oftast tänker man att man måste lyfta tungt för att få ont i ryggen. Detta kan vara så. Speciellt lyfta och vrida sig. Samtidigt är det många som får ont utan att gjort något som dem vet. Hur vi mår spelar också in. Om vi är stressade brukar man vara mer spänd och då är det lättare att man får ont. Om man inte är nöjd med sin situation på jobbet eller i livet är det också en riskfaktor för ryggont.

Vilken orsak det än är till att man får ont kan vi hjälpa dig med Network Spinal Analysis™ och Applied Kinesiology™ så att du börjar läka och får mindre ont. Om man jobbar mer på sikt kan vi börja förebygga och komma fram till vad som leder till ditt ryggonda. När man är medveten om hur och när man börjar få ont är det lättare att förebygga och att man känner att man är mer i kontroll över situationen. Att inte känna sig i kontroll brukar göra att det känns ännu ondare.
Vi kan hjälpa dig kortsiktigt läka och få mindre ont och mer långsiktigt att bli starkare och njuta mer av livet och det du tycker är kul att göra.

Kontakta iBalans Kiropraktik för ett mer njutbart liv med mera av det roliga sakerna. Ring på 0340-166 40 eller boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se


 

 


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer regelbundet lägga ut mer information så kom tillbaka och titta emellan

bottom of page